Advocaat Ouderkerk aan de Amstel

Bent u opzoek naar een betrouwbare en betaalbare advocaat in Ouderkerk aan de Amstel? Zoek dan niet verder! mr. Miki Krau helpt u graag verder in haar gespecialiseerde vakgebieden van Arbeidsrecht, Huurrecht, Aansprakelijkheid, Letsel & Schade of andere kwesties. Zowel particulieren als ondernemers zijn welkom bij dé advocaat Ouderkerk aan de Amstel.

Advocaat Ouderkerk aan de Amstel

mr Miki Krau | Mikipedia Advocatuur | advocaat Ouderkerk aan de Amstel
Advocaat Ouderkerk aan de Amstel | mr. Miki Krau

Voor onze cliënten uit Ouderkerk aan de Amstel e.o. halen wij alles uit de kast om tot het optimale resultaat te komen. Omdat persoonlijke aandacht bij ons van groot belang is, wordt naar u geluisterd en antwoorden gegeven die u verder helpen. Daardoor hebben wij, als advocaat uit Ouderkerk aan de Amstel,  langdurige relaties met onze cliënten opgebouwd. Zoekt u een huisadvocaat in Ouderkerk aan de Amstel? Bel of mail dan voor een vrijblijvende afspraak.

Op tijd contact zoeken met een advocaat uit Ouderkerk aan de Amstel kan veel problemen voorkomen. Er zal altijd geprobeerd worden een geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Is de gang naar de Rechtbank echter onvermijdelijk, dan staan wij, als advocaat uit Ouderkerk aan de Amstel, voor u klaar om u te helpen.

Kortom, bij Mikipedia Advocatuur vindt u een zeer ervaren advocaat uit Ouderkerk aan de Amstel die in uw zaak streeft naar het maximaal haalbare resultaat tegen zo laag mogelijke kosten. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Indien u advies nodig heeft op een van de genoemde terreinen, of het nu een adviserende rol betreft of wanneer er een juridische procedure gevoerd moet worden, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek waarin we uw vragen en/of problemen bespreken. U bent van harte welkom bij dé advocaat uit Ouderkerk aan de Amstel!

U kunt contact opnemen met ons via het onderstaande formulier of bel ons geheel vrijblijvend op 020 472 13 32. Wij horen graag van u en wie weet kan mr Miki Krau u bijstaan als advocaat uit Ouderkerk aan de Amstel.

Contact

Neem contact op met uw Advocaat in Ouderkerk aan de Amstel