Kosten advocaat

Eerste gesprek gratis

Wij helpen iedereen die behoefte heeft aan juridisch advies of rechtshulp. Mikipedia Advocatuur vindt dat rechtsbijstand voor iedereen haalbaar en betaalbaar moet zijn voor particulieren en ondernemers.

Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Daarna werken wij met betaalbare tarieven, prijsafspraken en gefinancierde rechtsbijstand (ook wel toevoegingen). Aansluitend gaan wij, indien nodig, direct aan de slag. U wordt bij elke te nemen stap geïnformeerd. Dit voorkomt misverstanden, schept duidelijkheid en vergroot de betrokkenheid van u en ons bij uw zaak .

 

Direct advies? Bel dan nu  06 14 69 10 82 of 020 472 13 32. U kunt ook het contactformulier invullen op de contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk en kosteloos contact met u op.

Onze advocaat kosten

Bij Mikipedia Advocatuur bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een normaal en betaalbaar tarief. De hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zaak, het belang ervan, de te verrichten werkzaamheden, de spoedeisendheid en de omvang van de zaak. Bij Mikipedia Advocatuur staat de kosten- en baten afweging op ieder moment centraal. Bij aanvang worden heldere prijsafspraken gemaakt en wij berekenen geen extra kantoorkosten.

Vaste prijsafspraak

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een vaste prijsafspraak te maken hetgeen u zekerheid geeft over de totale kosten. Ook hier berekenen wij geen extra kantoorkosten.

Gefinancierde rechtsbijstand

Voor particulieren met een smalle beurs vragen wij middels een zogenoemde toevoeging gefinancierde rechtsbijstand aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. De overheid betaalt dan mee in uw kosten. Wie hiervoor in aanmerking komt, hangt af van vele factoren en als u wilt dat wij dit voor u onderzoeken, kunt u hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen, indien nodig, de aanvraag voor u verzorgen.

 

Ons kantoor beschikt niet over een derdengelden rekening.

high-trust-mikipedia-advocatuur-amsterdam-300