Over Mikipedia Advocatuur

mr Miki Krau | Mikipedia Advocatuur

Mikipedia Advocatuur staat al meer dan 20 jaar particulieren en ondernemingen bij op verschillende rechtsgebieden. Gespecialiseerd in arbeidsrecht en daarnaast ook jarenlange ervaring met en een bloeiende praktijk opgebouwd in huurrecht, aansprakelijkheidsrecht inclusief letselschade en andere meer verbintenisrechtelijke vragen. Een bewuste keuze omdat wij daardoor een juridische vraag van meerdere kanten (perspectieven) kunnen bekijken en beoordelen. En dat biedt meer mogelijkheden voor een succesvolle oplossing van uw probleem. Met meer perspectief bieden wij u graag meer positief vooruitzicht.

Mikipedia Advocatuur adviseert helder en in begrijpelijke taal en houdt daarbij altijd uw belang voor ogen. Dat belang vraagt soms om een bemiddelend optreden en soms ook om een gerechtelijke procedure. Welke strategie er ook met u wordt gekozen, met Mikipedia Advocatuur aan uw zijde bent u verzekerd van rechtsbijstand door een gedreven en vasthoudende professional met kennis van zaken en het hart op de goede plek.

mr Miki Krau studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft ruime kennis en expertise opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2000 is Miki advocaat. Ze werkte bij verschillende middelgrote kantoren in Amsterdam en Haarlem. In 2012 heeft Miki haar eigen kantoor opgericht: Mikipedia Advocatuur. Miki is een allround advocaat met uitgebreide kennis en ervaring op meerdere rechtsgebieden in de civiele advies- en procespraktijk.

Als gepassioneerd specialist in arbeidsrecht treedt zij op voor zowel werkgevers als werknemers. In 2006 rondde Miki de postdoctorale Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht succesvol af. Miki is al jaren lid van meerdere specialisatieverenigingen:

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)
  • Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)

Verder volgt Miki jaarlijks cursussen op haar vakgebied in het kader van de permanente opleiding voor de advocatuur, zodat haar kennis altijd up-to-date is en nog verder wordt verdiept.

Registratie Nederlandse orde van advocaten

Miki Krau heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht / Letselschaderecht
  • Huurrecht

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

high-trust-mikipedia-advocatuur-amsterdam-300
vaan-arbeidsrecht.-advocaten-nederland-2
vaa-vereniging-arbeidsrecht.-advocaten-amsterdam-2
vva-vereniging-voor-arbeidsrecht-2
nvp-nederlandse-vereniging-procesrecht-2

No-nonsense

Miki staat voor een no-nonsense praktische en oplossingsgerichte aanpak, daadkrachtig en betrouwbaar optreden gecombineerd met begrijpelijke taal en duidelijke afspraken.  Zij denkt graag in oplossingen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen.

Advies

Indien u advies nodig heeft op een van de genoemde terreinen, of het nu een adviserende rol betreft of wanneer er een juridische procedure gevoerd moet worden, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek waarin we uw vragen en/of problemen bespreken. U bent van harte welkom!

Persoonlijke aandacht

Voor onze cliënten halen wij alles uit de kast om tot het optimale resultaat te komen. Omdat persoonlijke aandacht bij ons van groot belang is, wordt naar u geluisterd en antwoorden gegeven die u verder helpen. Daardoor hebben wij langdurige relaties met onze cliënten opgebouwd. Zoekt u een betaalbare huisadvocaat? Bel of mail dan voor een vrijblijvende afspraak.