Over Mikipedia

Mikipedia Advocatuur is al jarenlang gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft daarnaast al meer dan 15 jaar kennis en ervaring met huurrecht, aansprakelijkheidsrecht (incl. letselschade) en verbintenissenrecht. Voor talloze vragen hierover kunt u om advies vragen. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Wij zijn van mening dat rechtsbijstand voor iedereen haalbaar en betaalbaar dient te zijn. We beschikken over een uitgebreid netwerk van advocaten.

Voor onze cliënten halen wij alles uit de kast om tot het optimale resultaat te komen. Omdat persoonlijke aandacht bij ons van groot belang is, wordt naar u geluisterd en antwoorden gegeven die u verder helpen. Daardoor hebben wij langdurige relaties met onze cliënten opgebouwd. Zoekt u een huisadvocaat? Bel of mail dan voor een vrijblijvende afspraak.

Op tijd contact zoeken met ons kantoor kan veel problemen voorkomen. Er zal altijd geprobeerd worden een geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen. Is de gang naar de Rechtbank echter onvermijdelijk, dan staan wij voor u klaar om u te helpen.

Kortom, bij Mikipedia Advocatuur vindt u een zeer ervaren advocaat die in uw zaak streeft naar het maximaal haalbare resultaat tegen zo laag mogelijke kosten. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Indien u advies nodig heeft op een van de genoemde terreinen, of het nu een adviserende rol betreft of wanneer er een juridische procedure gevoerd moet worden, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek waarin we uw vragen en/of problemen bespreken. U bent van harte welkom!


Pluspunten
 
van Mikipedia Advocatuur:

  • Advocaat met meer dan 15 jaar ervaring
  • Betrokken bij uw probleem
  • Voortdurende bijscholing om kennis te updaten en nog verder te verdiepen
  • Uitstekend bereikbaar en binnen 24 uur een afspraak

    Raad voor Rechtsbijstand
  • Eerste gesprek gratis, daarna betaalbare tarieven
  • Samenwerking met andere advocaten
  • Meer dan 500 tevreden cliënten met veelal langdurige relaties
  • Praktische oplossingsgerichte aanpak, in begrijpelijke taal met duidelijke afspraken.


2e tbv website-minmr Miki Krau
studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Eerst heeft zij ruime kennis en expertise opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2000 is zij advocaat en werkzaam geweest bij verschillende middelgrote kantoren in Amsterdam en Haarlem. Miki heeft een zeer brede juridische ervaring in de civiele advies- en procespraktijk.

Als gepassioneerd specialist in arbeidsrecht treedt zij op voor zowel werkgevers als werknemers. Miki voltooide de bekende specialisatieopleiding arbeidsrecht van Grotius in 2006 en is al jaren lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Daarnaast heeft Miki als advocaat al meer dan 15 jaar kennis en ervaring met huurrecht, aansprakelijkheidsrecht (incl. letselschade) en overige verbintenisrechtelijke kwesties.

Zoekt u een ervaren en zeer betrokken advocaat die zich met veel passie inzet voor ondernemers en particulieren (ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand), dan bent u hier aan het goede adres.

Miki staat voor een no-nonsense praktische en oplossingsgerichte aanpak, daadkrachtig en betrouwbaar optreden gecombineerd met begrijpelijke taal en duidelijke afspraken.  Zij denkt graag in oplossingen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Verder volgt Miki jaarlijks cursussen op haar vakgebied in het kader van de permanente opleiding voor de advocatuur, zodat haar kennis altijd up-to-date is en nog verder wordt verdiept. Zij is bovendien lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP).

Profiel Miki Krau bekijken

Miki Krau