Tarief

Eerste gesprek gratis

Wij helpen iedereen die behoefte heeft aan juridisch advies of rechtshulp. Mikipedia Advocatuur is van mening dat rechtsbijstand voor iedereen haalbaar en betaalbaar moet zijn, voor zowel particulier als ondernemer.

Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Aansluitend gaan wij, indien nodig, direct aan de slag. U wordt bij elke te nemen stap geraadpleegd. Dit voorkomt misverstanden, schept duidelijkheid en vergroot de betrokkenheid van u en ons bij de zaak.

 

Direct advies? Bel dan nu  020 472 13 32 of 06 14 69 10 82. U kunt ook het contactformulier invullen op de contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk en kosteloos contact met u op.

Onze tarieven

Bij Mikipedia Advocatuur bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een normaal en betaalbaar tarief. De hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zaak, het belang ervan, de te verrichten werkzaamheden, de spoedeisendheid en de omvang van de zaak. Bij Mikipedia staat de kosten- en batenafweging op ieder moment centraal. Bij aanvang worden heldere prijsafspraken gemaakt en wij berekenen geen extra kantoorkosten.

Vaste prijsafspraak

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een vaste prijsafspraak te maken hetgeen u zekerheid geeft over de totale kosten. Ook hier berekenen wij geen extra kantoorkosten.

Gefinancierde rechtsbijstand

Voor particulieren met een smalle beurs vragen wij een zogenoemde toevoeging aan bij de Raad voor Rechtsbijstand (gefinancierde rechtsbijstand, voorheen pro deo en/of toevoeging). De overheid betaalt dan mee in uw kosten. Wie hiervoor in aanmerking komt, hangt af van vele factoren en als u wilt dat wij dit voor u onderzoeken, kunt u hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien blijkt dat er mogelijkheden zijn, dan zullen wij de aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand voor u verzorgen. Uiteindelijk bepaalt de Raad voor Rechtsbijstand of de toevoeging daadwerkelijk wordt verstrekt.

Profiel Miki Krau bekijken

Miki Krau