top of page
PHOTO-2023-05-29-18-02-0511.jpg

Over ons

Mikipedia Advocatuur werkt!

Welkom bij Mikipedia Advocatuur voor goede, betaalbare rechtshulp aan iedereen: particulieren en ondernemingen. Al 25 jaar helpen wij mensen en bedrijven problemen op te lossen in heel Nederland. Mikipedia Advocatuur heeft een boeiende praktijk opgebouwd in arbeidsrecht, huurrecht en letselschade.

In arbeidsrecht adviseren wij werkgever én werknemer en in huurrecht adviseren wij huurder én verhuurder bij woon- én bedrijfsruimte. Daardoor hebben wij jarenlange kennis en ervaring aan beide kanten van de tafel.

Zodoende kunnen wij risico’s en mogelijkheden glashelder in kaart brengen. Wij blijven juridisch scherp door het volgen van permanente opleidingen en nauwe samenwerking door regelmatig overleg en intervisie met collega-advocaten. Zo houden wij onze kennis actueel per onderwerp. Vanuit meer perspectief geven wij heldere antwoorden op uw vragen en oplossingen die werken. Wij knokken voor uw recht!

Zoekt u een ervaren en zeer betrokken advocaat die zich met veel passie inzet voor u, dan bent u bij Mikipedia Advocatuur aan het juiste adres. Wij knokken tot het uiterste voor u!

 

mr. Miki Krau studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft eerst ruime kennis en expertise opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2000 is Miki werkzaam als advocaat bij verscheidene kantoren in Amsterdam en Haarlem. Zij publiceerde artikelen in ‘Het Financieele Dagblad'. En volgde in 2006 de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht bij Grotius. In 2012 richtte Miki haar eigen kantoor op: Mikipedia Advocatuur. Via permanente opleidingen houdt Miki per onderwerp haar kennis update. Door nauwe samenwerking en regelmatig overleg met collega-advocaten wordt kennis verdiept. Miki is bij Dialogue opgeleid als gespreksleider intervisie en leidt jaarlijks intervisies met advocaten. In 2022 heeft Miki als auteur meegewerkt aan het boek ‘Huurrecht in de praktijk” voor HBO-juristen van Hogeschool Utrecht en Amsterdam.

 

Verder is Miki al jarenlang lid van specialisatieverenigingen:

 

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam VAAA

Vereniging voor Arbeidsrecht VvA

Nederlandse Vereniging voor Procesrecht NVvP

Nederlandse Orde van Advocaten – NOvA
Registratie Nederlandse orde van advocaten

Miki Krau heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

  • Aansprakelijkheidsrecht / Letselschaderecht

  • Huurrecht

Deze registratie verplicht ertoe om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

profiel-1.jpg
nederlandse-orde-van-advocaten.gif
high-trust-mikipedia-advocatuur-amsterdam-300.png
1567603271283.jpg
vaa-vereniging-arbeidsrecht.-advocaten-amsterdam-2.gif
nvp-nederlandse-vereniging-procesrecht-222.gif
vaan-arbeidsrecht.-advocaten-nederland-2.gif
nederlandse-orde-van-advocaten.jpg
bottom of page